DHA-A leader
DHA-A leader

Feestje bij hoogste punt nieuwbouw De Uyterton

Bloemen voor aankomend bewoonster mevrouw De Loos (foto: Albert Vermeulen).

Bloemen voor aankomend bewoonster mevrouw De Loos (foto: Albert Vermeulen).

Den Helder – Ten behoeve van de nieuwbouw van de 18 luxe vijfsterren appartementen bij serviceflat “De Uyterton“ is vrijdag het hoogste punt bereikt. Alle reden om mevrouw de Loos, aankomend bewoonster van het bovenste penthouse, hiervoor de vlag in top te laten hijsen.

“Een hoogste punt dat betekent dat we qua ruwbouw ons werk grotendeels hebben afgerond en er aan de afbouw begonnen gaat worden”, aldus Ult van der Wal. “Een moment waarop de medewerkers op de bouw traditioneel getrakteerd worden op een drankje en een hapje.”

De steigers gaan zakken en daarmee wordt het definitieve uiterlijk van het nieuwe deel nu snel zichtbaar, maar ook binnen begint een en ander steeds meer vorm te krijgen. Diverse onderaannemers zijn druk bezig om de afbouw van de appartementen voor de geplande oplevering van eind december op rit te krijgen. “En dat gaat zoals het er nu uit ziet lukken, het geheel ligt op planning”, zegt Monica van der Wal.

Het hoogste punt van de aanbouw de Uyterton is bereikt (foto: Albert Vermeulen).Verhuur
“Voor wat betreft de verhuur van de appartementen verloopt het ook naar tevredenheid”, geeft Monica aan. “Op dit moment zijn 14 appartementen verhuurd. We hebben er alle vertrouwen in dat we gezien de belangstelling uit de regio, maar ook landelijk, het gebouw bij oplevering volledig verhuurd zal zijn.”

Foto’s: Albert Vermeulen.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: