DHA-A leader
DHA-A leader

Treffers en Van Oostrum van Kings naar Aris

Quincy Treffers per direct over naar Aris Leeuwarden  (Van Eis Foto).Den Helder – Twee spelers van de Port of Den Helder Kings maken per direct de overstap naar Aris Leeuwarden. Dat meldt de Friese club donderdag via Twitter. Het gaat om Quincy Treffers en Nigel van Oostrum. Ze maken zaterdag al hun debuut voor Aris.

De curator heeft alle spelers vrijgegeven, wat betekent dat ze vrij zijn te vertrekken. Normaal gesproken is het voor spelers uit de competitie pas in januari weer mogelijk een transfer te maken, maar omdat de spelers van de Kings geen werk meer hebben, gelden andere regels.

Spelersmakelaar Jan Lugtenburg meldt dat Aris de contracten van beide spelers conform heeft overgenomen, de twee gaan in Leeuwarden dus hetzelfde verdienen als in Den Helder. Lugtenburg is ook de makelaar van speler Kevin Landman en coach Jean-Marc Jaumin, maar voor hen is nog geen nieuwe werkgever voor gevonden. “We bekijken de opties voor Jaumin, maar er is nog niets concreet.”

Doorstart
Dennis Verhoef, de voorzitter van het nieuwe bestuur, betreurt maar begrijpt de overgang van beide spelers. “Het is wat ons betreft echter nog geen definitieve streep door een doorstart, daar gaan we nog steeds voor en we vechten door tot de laatste snik.”

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Wop woont al sinds 1972 tot volle tevredenheid in Den Helder. Sinds 2008 is hij verbonden aan Den Helder Actueel.

Lees ook:

8 reacties

  1. Maarten

    Denken ze nou nog echt dat er een doorstart komt? Dat kan je wel vergeten. Basketbal is klaar.

  2. Shane

    Echt weer een helderse reactie zoals altijd negatief, goed dat die knullen gaan ballen voor aris er zijn genoeg vervangers voor ze hier in delly. ik zet mijn geld in op de nieuwe mensen succes

  3. dagobert.

    Aan een dood paard kan je blijven trekken, maar dood blijft dood. Geen beweging meer in te krijgen.

Reageren is niet meer mogelijk.