DHA-A leader
DHA-A leader

Read2Me in centrale bibliotheek

Read2Me in centrale bibliotheek.Den Helder – Na de wedstrijd voor het basisonderwijs is er nu ook een variant voor de oudere scholieren. Read2Me! is dé voorleeswedstrijd voor de leerlingen uit de brugklas van het voortgezet onderwijs, waarin zij elkaar fragmenten uit jeugdboeken voorlezen.

In samenwerking met Scholen aan Zee (mavo) organiseert KopGroep Bibliotheken de voorronde van deze voorleeswedstrijd. Op school zijn 8 leerlingen uitgekozen om mee te doen. Tijdens de voorronde strijden deze leerlingen om een van de tien plekken in de provinciale finale. De winnaar van deze wedstrijd gaat uiteindelijk door naar de landelijke finale.

Wie door gaat naar de provinciale finale in Amsterdam ligt in de handen van een deskundige jury. De voorronde wordt gehouden op maandag 9 maart in de centrale bibliotheek aan het Bernhardplein, aanvang 20.00 uur.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

DHA-B Home468