DHA-A leader
DHA-A leader

Krediet voor kunstgrasvelden FC Den Helder

Krediet voor kunstgrasvelden FC Den Helder.Den Helder – Voetbalvereniging FC Den Helder krijgt op De Streepjesberg de zo gewenste kunstgrasvelden. Het college stelt de gemeenteraad voor ruim 1,3 miljoen euro krediet te verlenen voor de realisatie van twee kunstgrasvelden op het sportcomplex.

Het huidige uitgestrekte complex leidt tot een slechte beheersbaarheid van de vereniging en leidt tot parkeeroverlast in de wijk, omdat voor trainingen het meest zuidelijke deel van het complex wordt gebruikt. Na het realiseren van nieuwe kleedkamers, het renoveren van het A en B-veld en het door de vereniging opknappen van de kantine is de aanleg van twee kunstgrasvelden de volgende stap.

Met de komst van de nieuwe velden wordt De Streepjesberg een compact sportcomplex, toegerust voor de toekomst. Voor de vrijkomende sportvelden wordt gekeken naar mogelijkheden om een verbinding te maken tussen de wijk en de duinen, zo meldt het college.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Woonachtig in Den Helder / Julianadorp sinds 1973, sinds 2008 hoofdredacteur van Den Helder Actueel.

Lees ook: