DHA-A leader
DHA-A leader

Spelers Helders Elftal geselecteerd

Selectie Helders Elftal bekendgemaakt.Den Helder – De technische commissie van de stichting Helders Elftal heeft de selectie bekendgemaakt voor de wedstrijden in het kader van het Den Helder Maritiem Nederlaagtoernooi. Dat vindt plaats in juli.

De geselecteerde keepers zijn Mitchel Michaelis (OFC) en Mike Janki (FC Den Helder).Veldspelers: Jordi Bos, Jordy van Kesteren, Patrick Beens, Mark Dalmaijer, Kenneth van Oossanen, Mats van Kampen (allen JVC), Tom van Zandwijk, Patrick Verhoef, Roy Huisman, Clifton Gorissen (allen FC Den Helder), Jean-Michel Rijken, Kalvin Robert, Fabian Raap (allen ZAP), Kees Geerligs (Kleine Sluis), Michael Lanting (Spakenburg), Lars Weistra (Hollandia).

Janki en Van Kampen zijn toegevoegd als ‘talent’, zij krijgen speeltijd als er spelers geblesseerd raken. De technische staf staat onder leiding van hoofdtrainer Klaas Bijl, hij wordt geassisteerd door Pascal Hamers, dit seizoen verantwoordelijk voor het tweede elftal van JVC. Goos Stins is de keeperstrainer en Hans van der Neut de teammanager.

HCSC
De voorbereiding op de vier wedstrijden in juli begint voor de amateurselectie op 1 juli, zowel de trainingen als de wedstrijden worden afgewerkt op het HCSC-complex. De tegenstanders in het Den Helder Maritiem Nederlaagtoernooi: SC Telstar (11 juli), Jong AZ (15 juli), Almere City (18 juli) en Rot Weiss Lüdenscheid (25 juli).

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook:

2 reacties

  1. torren 4 ever

    Succes met dit nederlagen toernooi !!!!
    Aan de spelers zal het niet liggen maar over de trainers keuze valt te twisten …..
    Tot ziens op hopelijk 4 mooie voetbal dagen .

Reageren is niet meer mogelijk.