DHA-A leader
DHA-A leader

24 uur afzien voor het goede doel

Team Inspire doet dit jaar mee aan de MudMasters 24h (aangeleverde foto).Den Helder – Hardlopen, klimmen, kruipen en afzien en dat 24 uur lang. Het is de uitdaging die Paul Alvares (32) en Johan Zorg (34) uit Den Helder aangaan. Samen met Ilse Cappel (29) en Ritchie Peperkoorn (33) uit Breezand vormen ze Team Inspire. Zowel mentaal als fysiek gaan ze de strijd aan met zichzelf tijdens de MudMasters 24h. Dit alles voor Judo2inspire, een organisatie die zich inzet voor kansarme kinderen in binnen- en buitenland.

“Het wordt een unieke sportieve ervaring en een boost voor het zelfvertrouwen”, zo is de verwachting van het team. “Door samen te werken worden obstakels overwonnen. Aangezien dit ook de kernwaarden zijn van Judo2inspire was het goede doel snel gevonden.”

Judo staat niet alleen symbool voor samen sporten, maar ook voor respect tonen en zorgen voor elkaar. De kinderen leren omgaan met winst en verlies, krijgen zelfvertrouwen en treden de toekomst positief en met kracht tegemoet. Judo2inspire geeft kansarme kinderen het bewustzijn, het geloof, de lef en de inspiratie om een nieuwe kansrijke weg in te slaan en te blijven bewandelen. Datzelfde bewustzijn, geloof, lef en inspiratie zullen Ilse, Ritchie, Paul en Johan nodig hebben om de MudMasters 24h tot een goed einde te brengen.

24-uurs
MudMasters 24h is de eerste 24-uurs run van Europa. Na de introductie van obstacle running in Nederland in 2011, werd het tijd voor een nieuwe Mud-Master uitdaging. Op 26 en 27 september zullen de meest fanatieke, onvermoeibare en best getrainde diehards ter wereld worden uitgedaagd om in 24 uur zoveel mogelijk rondes af te leggen op het hindernisparcours. Aangezien het de eerste 24-uurs run van Europa is, zal er veel pers aanwezig zijn. Team Inspire is nog op zoek naar sponsoren voor dit unieke evenement. Ook hopen zij naast naamsbekendheid voor Judo2inspire een leuk bedrag naar deze stichting te kunnen overmaken.

Meer info via http://www.mudmasters.nl/ of http://www.facebook.com/TeamInspireMM24. Sponsor worden? Mail voor meer informatie en mogelijkheden naar teaminspire@outlook.com.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: