DHA-A leader
DHA-A leader

Taartjes maken op de kinderboerderij

De jeugd is weer welkom op de kinderboerderij van De Helderse Vallei (foto: De Helderse Vallei).Den Helder – Het is weer zover… de 1e vrijdag, zaterdag en zondag van de maand komen er aan. De jeugd is weer welkom op de kinderboerderij van De Helderse Vallei.

Elke middag brengen onze dierverzorgers de dieren naar hun stallen, stokken en hokken. Normaal gesproken gebeurt dat na sluitingstijd, maar dat is eigenlijk jammer, want het is heel leuk om te zien! Kijk daarom op vrijdag 4 en zaterdag 5 september om 16.30 uur mee hoe de dieren hun nachtverblijven opzoeken en gevoerd worden. Op zondag 6 september mag je, als je tussen 2 en 13 jaar oud bent, tussen 10.00 en 12.00 uur taartjes komen maken op de kinderboerderij. Je maakt een taartje van allerlei groenten en voert hem daarna aan de dieren. Voor beide activiteiten hoef je je niet op te geven, je bent van harte welkom op de kinderboerderij en deelname is gratis!

Op zondag 6 september kun je ’s middags tussen 14.00 en 17.00 uur onze paarden Paddy & Shadow ontmoeten tijdens ‘Zomerdromen’ in het Timorpark. Voor € 1 mag je dan een rondje op hun rug rijden! De Helderse Vallei is te vinden bij de parkeerplaats Donkere Duinen in Den Helder. Kijk op www.deheldersevallei.nl voor de openingstijden en meer informatie.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

DHA-B Home468