DHA-A leader
DHA-A leader

Nieuwe paardenkrachten voor de Sint

Margriet Groet en het team van monteurs van Autobedrijf Arjan Groet, samen met enkele vrijwilligers van het Sint Nicolaas Genootschap.Den Helder – Na ruim acht jaar trouwe dienst is de vierwieler van de Sint ingeruild voor een nieuw exemplaar. Sint Nicolaas heeft opnieuw gekozen voor een Hyundai en heeft de auto aangeschaft bij trouwe fan Autobedrijf Arjan Groet aan de Houtmanstraat.

Het nieuwe model heeft flink wat meer luxe als de vorige versie, die uit 2008 kwam. De Pieten keken hun ogen uit, zoveel ruimte voor de pakjes en zichzelf.

De familie Groet is al 17 jaar sponsor van het Sint Nicolaas Genootschap. “Door hun steun zijn wij in staat de prijzen van onze bezoeken voor iedereen betaalbaar te houden”, aldus Marcel Karhof.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

9 reacties

 1. Bodelo

  Kijk, een goede zaak! En een mooi voorkomen voor de Sint. Prachtig toch? Gefeliciteerd met de nieuwe aanwinst.

 2. Kees Jan

  Sinterklaas u heeft maar 3 weken een dienst auto nodig….en reed u niet op een wit paard??
  De dealer zegt in zijn verkooppraatje altijd dat de nieuwe auto een heel leven meegaat…… Is het dan niet zonde van het geld sinterklaas, een nieuwe auto op kosten van het genootschap??? Zeker als je weet dat de rest van het jaar een raadslid in uw auto rijd???
  .
  Sinterklaas sliep vroeger op de Loodsgracht,toen gaf hij niet een statussymbool vertaald in een auto. Vanaf volgend jaar zullen wij u boeken via een ander boekingskantoor….

  1. Bodelo

   Jammer Kees Jan dat je er zo over denkt. Als je je iets meer in het SNG verdiept zul je tot de conclusie komen dat het automobiel toch echt wat vaker dan slechts drie weken gebruikt wordt.

   1. Simon H

    Kees Jan geeft aan dat er een raadslid de auto het gehele jaar prive gebruikt, is die auto dan voor prive of zakelijk gebruik. Bedenkelijk ook wij nemen de sinterklaas via een ander bedrijf af in de toekomst.

    1. Bodelo

     Dus U heeft al eens met de heer Karhof gesproken om U de situatie uit te laten leggen? Of U suggereert (net als Kees Jan) dat U weet hoe de auto gebruikt wordt?
     Bedenkelijk dat U zich door vooroordelen laat leiden ……

 3. Marcel Karhof

  Even ter verduidelijking de auto is privé eigendom. Dat ik ook na de Sinterlijke periode in deze bestikkerde (Ook dat is gesponsord door Zichtwerk) rijdt is alleen maar goed voor de naamsbekendheid van het Sint Nicolaas Genootschap. En geeft leuke gesprekken met kinderen en ouders . Die zich afvragen wat de auto van Sint Nicolaas in de zomer in Den Helder doet. Ik vertel dan de kinderen dat Sinterklaas heel slim is, want als de pakjesauto meegaat op de boot naar Spanje en de Sint komt ook weer terug met die auto aan boord. Is er minder ruimte voor de pakjes, de kinderen begrijpen dat heel goed. Papa en Mama krijgen een kaartje met adres gegevens en zo is er weer een mogelijk contact gemaakt. De kracht van reclame is herhaling, les 1 in de reclame wereld volgens mij. Autobedrijf Groet sponsort in de Sinterklaas tijd 1 of meerdere wagens waarin de medewerkers van het Genootschap zich in kunnen verplaatsen. Als de Sint met Pieten weer op de stoomboot stapt staan de demoauto’s weer keurig bij het autobedrijf voor de deur.

  1. Bodelo

   Beste Kees Jan en Simon H, ik denk dat de reactie van Marcel Karhof niets te verduidelijken overlaat. Jammer dat U beiden zich niet heeft laten informeren over wat er daadwerkelijk aan de hand is. Jammer ook dat U geen oog heeft voor het SNG en het goede werk wat zij verrichten.

Reageren is niet meer mogelijk.

DHA-B Home468