DHA-A leader
DHA-A leader

Docente Nationale Balletacedemie geeft gastles bij Triade

Triade Klassiek Ballet leerlingen (foto: Gerard Krol).Den Helder – Dansdocent Jane Lord, voormalig eerste soliste van het Nationaal ballet en coördinator Scouting & Outreach Program bij de Nationale Balletacademie te Amsterdam, geeft vrijdag 8 januari vanaf 16.00 uur gastlessen aan de klassiek ballet leerlingen van Triade. Zowel voor kinderen als jongeren.

In het najaar hebben de leerlingen van Triade, onder leiding van docent Rinske Posthumus, een bezoek gebracht aan Nationale Balletacademie. “Het was een zeer inspirerende dag voor iedereen”, aldus Posthumus. “En nu komt Jane Lord naar Triade, hoe mooi is dat?! Tijdens de gastles zal zij ook jonge talenten scouten, die auditie mogen doen in Amsterdam.”

Zelf gaat Posthumus ook dit jaar weer naar de Balletacademie voor bijscholingsdagen. “Het is goed om je fysiek en theoretisch te blijven ontwikkelen.”

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

DHA-B Home468