DHA-A leader
DHA-A leader

DWOZ met Forza!, de strijdbijl en schuldhulpverlening

DWOZ met Forza!, de strijdbijl en schuldhulpverlening.Den Helder – In De week op zaterdag morgen een live verslag vanaf het NH Kampioenschap Rhönradturnen en het open huis van Triade. Verder aandacht voor Forza!, de politieke partij die in 2018 mee wil doen aan de Helderse gemeenteraadsverkiezingen. Een gesprek met landelijk voorzitter Paul Meijer.

Plantmanager Lennaert Luijt van de NAM vertelt over de deze week in gebruik genomen mobiele schuimblusinstallatie, die is ondergebracht bij de brandweer in Den Helder. Met Peter de Winter van de Kredietbank Nederland een gesprek over online schuldhulpverlening. Den Helder is sinds 1 januari een van drie proefgemeenten in Nederland.

Thomas Laperre van Bloeise doet in Den Helder onderzoek naar online klagen en geeft in DWOZ een toelichting. Wethouder Jacqueline van Dongen komt lang om te vertellen waarom de gemeente bewoners meer zeggenschap wil geven over het beheer van de openbare ruimte, en op welke manier. En de strijdbijl tussen Beter voor Den Helder en de Stadspartij is begraven. Carlo Assorgia en Peter Reenders vertellen hoe ze nu weer samen vooruit kijken, in het belang van Den Helder.

DWOZ is een samenwerking tussen de lokale omroep (LOS) en Den Helder Actueel en is elke zaterdag tussen 11.00 en 14.00 uur te beluisteren via LOS radio.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: