DHA-A leader
DHA-A leader

Tijdens Paasweekend kermis op Willemsoord

Met de pasen weer kermis op Willemsoord.Den Helder – Voor de eerste keer organiseren de ondernemers van Willemsoord een historische paaskermis. Samen met live muziek, straattheater, de Havenzangers en minimaal acht draaiorgels wordt een paasweekend op Willemsoord georganiseerd. De verwachting is dat er tenminste tien klassieke attracties naar Willemsoord komen.

De nostalgische kermis past volgens de ondernemers prima bij de historie van het terrein. Verder komt er live muziek op het Sluisdeurenpodium en start zaterdag om 12.30 uur de Bunny Run. De opbrengst daarvan is voor het het JeugdSporttFonds.

De te rennen afstanden zijn 3, 6 en 9 kilometer en onderweg zijn eieren verstopt en er zijn leuke prijzen te winnen. Ook krijgt iedereen een herinneringsmedaille. De deelname is 5 euro. De warming up wordt, net zoals tijdens de Santa Run, verzorgd door Rik Niks. Natuurlijk zijn er ook prijzen voor diegene die het meest origineel verkleed is in paassfeer. Voor de honderd eerste aanmeldingen zijn bunny oren beschikbaar. Opgeven kan via bunnyrunwillemsoord@gmail.com, maar aanmelden op de dag zelf kan ook.

De kermis is elke dag open van 14.00 tot 22.00 uur. De draaiorgels staan zaterdag op de kade en bij het podium en maandag zijn er optredens van de Havenzangers, Gerda Baars, Kimberley en Martijn Joostema.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: