DHA-A leader
DHA-A leader

Specsavers Den Helder wint landelijke competitie

Specsavers Den Helder wint landelijke competitie.Den Helder – In een bloedstollende competitie waarin 122 Specsavers winkels de strijd met elkaar aangingen, is Specsavers Den Helder als winnaar uit de bus gekomen. Tijdens de zogenaamde ‘Champions League’-competitie werden alle winkels gedurende vier maanden beoordeeld op verschillende aspecten zoals service, tevredenheid van klanten en aantal verkopen.

Specsavers Den Helder deed dit als allerbeste in Nederland en dit prachtige resultaat is niet onopgemerkt voorbij gegaan. Het gehele team wint een lang weekend weg naar een bestemming naar keuze in Europa. Of zij met het team al een idee hebben waar zij heen gaan? “IBIZA!”, roepen ze in koor.

Wat het geheim is van Specsavers Den Helder? “Ik wil altijd winnen met spelletjes, dus ook in deze competitie”, lacht Joost Hulst, retailpartner en eigenaar Specsavers Den Helder. “We hebben extra focus gelegd op onderdelen waarop we veel punten konden verdienen, maar het allerbelangrijkste is dat we professionele oog-en hoogzorg leveren aan onze klanten en dat ook nog eens voor een betaalbare prijs. Samen met het team maken we er een feestje van!”, aldus de trotse optiekpartner en eigenaar Shawn Nell.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: