DHA-A leader
DHA-A leader

Gezocht: Regio Coördinatoren met een passie voor reizen en cultuur

Den Helder – Jaarlijks komen er tientallen studenten van over de hele wereld naar Nederland om hier aan een interculturele uitwisseling deel te nemen. Travel Active is een culturele uitwisselingsorganisatie die ervoor zorgt dat deze middelbare scholieren in een Nederlands gastgezin worden geplaatst en naar een Nederlandse middelbare school kunnen gaan.

“Wij zijn nu op zoek naar Regio Coördinatoren voor de regio Noord-Holland die deze buitenlandse studenten, hun gastgezinnen en de middelbare scholen willen begeleiden tijdens dit High School avontuur in Nederland.”

De Regio Coördinator is het eerste aanspreekpunt van de buitenlandse student, het gastgezin en de school tijdens de uitwisselingsperiode en organiseert ook verschillende activiteiten. Daarnaast helpt hij/zij met het werven en screenen van de gastgezinnen en het werven van scholen om daar een student te plaatsen. “Je kan zelf je tijd indelen, veelal gewoon vanuit huis werken en natuurlijk zorgen we voor een goede begeleiding. Ook ben je aanwezig op onze Meet Your Student days, waar onze studenten en gastgezinnen elkaar voor het eerst ontmoeten. We organiseren twee keer per jaar een leerzame en gezellige trainingsdag en je ontvangt een ruime onkostenvergoeding.”

Leuk?
Lijkt het je leuk om op een unieke manier vrijwilligerswerk te doen, ben je minimaal 23 jaar en wil je graag nieuwe culturen ontdekken door onze buitenlandse studenten te begeleiden? Word dan Regio Coördinator voor de regio Noord-Holland! Stuur jouw cv en motivatiebrief naar highschoolholland@travelactive.nl o.v.v. Angela Frings of kijk voor meer informatie op travelactive.nl/high-school-holland.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

DHA-B Home468