DHA-A leader
DHA-A leader

Open Thema Ochtenden in ’t Wijkhuis

Den Helder – Lianda Roelofs is donderdag in het wijkhuis in Nieuw Den Helder gestart met ‘open thema ochtenden’. Elke donderdag van 09.30 tot 11.30 uur en bedoeld voor een grote doelgroep, waaronder vluchtelingen, asielzoekers, alleenstaanden, mensen in de bijstand, ex-gedetineerden.

“Ik wil de mensen de mogelijkheid bieden weer mee te draaien in de maatschappij, leren over onze waarde en normen, leren weer mee te doen in de samenleving, een baan vinden, hulp met Nederlandse les en nog veel meer”, aldus Roelofs.

“Om dit project goed te laten slagen is het belangrijk de doelgroepen te bereiken.” Ze heeft daarom een flyer gemaakt die door heel Den Helder is verspreid. Interesse? Kom langs op donderdagochtend in ’t Wijkhuis aan de Texelstroomlaan.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

DHA-B Home468