DHA-A leader
DHA-A leader

PR-film Dierenambulance week lang te zien op LOS TV

Den Helder – De Dierenambulance Den Helder – Hollands Kroon is 24 uur per dag in touw. Een speciale film waarin het reilen en zeilen van de Dierenambulance in beeld wordt gebracht is tijdens de voorjaarsvakantie te zien op LOS TV.

De promotiefilm is vorig jaar gemaakt en inmiddels al vertoond aan politici, op enkele scholen en bij een aantal instellingen, maar nu heeft iedereen dus de kans kennis te nemen van het veelzijdige werk van de vrijwilligers van de Dierenambulance. Alle denkbare onderwerpen waar de dierenambulance mee te maken heeft, komen aan bod.

De lokale omroep van Den Helder heeft besloten de film zeven keer uit te zenden tijdens de voorjaarsvakantie. Op maandag 20, dinsdag 21 en woensdag 22 februari is de film te zien om 21.00 uur, op donderdag 23 en vrijdag 24 februari om 15.00 uur en in het weekeinde van 25 en 26 februari om 09.00 uur. LOS TV is te zien via Ziggo digitaal kanaal 41.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

DHA-B Home468