DHA-A leader
DHA-A leader

ProDemos verzorgt verkiezingsavond in School 7

Den Helder – Op 15 maart is het weer zover: Nederland kiest een nieuwe volksvertegenwoordiging. Stemmen kan lastig zijn. Niet iedereen weet precies wat de Tweede Kamer doet en welke onderwerpen er spelen. Dinsdagavond 7 maart verzorgt ProDemos een verkiezingsavond in School 7.

De avond is speciaal bedoeld voor stemmers die (nog) niet zo veel weten over politiek, maar er wel meer van willen weten, en liefst op een leuke manier. Dat gaat ProDemos demonstreren: zij leggen op aanstekelijke wijze uit wat de regels van het politieke spel zijn, verklappen de ins-en-outs van de democratie en vertellen hoe je daar invloed op uitoefent. Ze informeren het publiek op een luchtige manier over actuele politieke onderwerpen en maken inzichtelijk hoe je daar zelf een rol in kan spelen.

Een afwisselende en interactieve avond met een quiz, filmpjes en discussie. Aanvang 19.30 uur in School 7, Keizersgracht 94, toegang gratis, wel graag vooraf aanmelden via www.kopgroepbibliotheken.nl of aan de balies.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

5 reacties

  1. HZdwg

    Logisch dat je niet aan het gemotoriseerd verkeer mag deelnemen als je niet weet waar de rem en waar het gaspedaal zit,
    Niet logisch, want daar kunnen ook ongelukken van komen, dat je wel mag stemmen als je zelf zo weinig benul hebt van waar het over gaat, dat je het op het advies van anderen moet afgaan. Gevaar is groot dat de stem van zo iemand niet de stem van hem/haarzelf is, maar de stem van degene die het advies heeft ingefluisterd.
    Toen de democratie ooit lang geleden werd uitgevonden hebben ze niet voorzien dat het op zulke toestanden zou uitlopen, denk ik

Reageren is niet meer mogelijk.

DHA-B Home468