DHA-A leader
DHA-A leader

Triade docentenconcert met Bowie en Bløf

Den Helder – De muziekdocenten van Triade vinden het altijd fijn om hun muziek te laten horen. Vaak is dit tijdens Open Dagen en blijft de bijdrage beperkt tot hooguit twee nummers. Nu dus een volwaardig concert. “We vonden het er tijd voor!”, zegt Cees Dito, docent en coördinator muziek.

“Ook omdat we in gesprek raakten met Dirk Keijzer, een zeer bekwaam en ervaren arrangeur. Hij arrangeerde o.a. alle muzikale bijdragen van de Paul de Leeuw shows.” Het lastigste was om geschikte nummers te kiezen. Er is immers zoveel mooi- en geschikt repertoire. Iedereen had wel een favoriet. Tijdens de koffiepauze, in de wandelgangen en bij het kopieerapparaat werd de uiteindelijke keuze bepaald.

Zo zal er werk van Bowie te horen zijn, een eerbetoon aan de vorig jaar overleden muziek grootheid. Ook is er werk van Nederlandse bodem, met name van de Zeeuwse formatie Bløf. Het docentenconcert is de aftrap voor een groot aantal leerlingenconcerten: De Triade Muziekmarathon, die de week daarna van start gaat.

Het concert is op 5 maart, van 15.30 tot 16.45 uur. Kaarten kosten 5 euro en zijn te bestellen via info@triade-denhelder.nl of telefonisch op tel.nr 0223 – 537 200.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

DHA-B Home468