DHA-A leader
DHA-A leader

Vier sportief carnaval in de Draaikolk

Den Helder – In de sportzaal van De Draaikolk wordt op 20 februari op een sportieve manier carnaval gevierd. De kinderen kunnen zich dan uitleven op diverse spannende onderdelen. Kom het proberen op de klim- en klauterbaan, de sprongbelevenis, een rollende sensatie en nog veel meer!

De leiding staat vrolijk verkleed op de deelnemers te wachten. Kom verkleed en neem vriendjes en vriendinnetjes mee! De middag is bestemd voor kinderen van 4-12 jaar. Het sport- en spelelement staat deze middag centraal en aan het eind van de middag ontvangt iedere deelnemer een speciaal diploma.

Deze sportieve carnaval begint om 14.00 uur en eindigt rond 16.00 uur en deelname is gratis. Opgeven kan via: sportieve.carnaval@gmail.com of bij de bar van de Draaikolk.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

DHA-B Home468