DHA-A leader
DHA-A leader

De Vlieberg Streetdance Kampioen 2017

Den Helder – Sportservice Den Helder hield woensdag weer de jaarlijkse streetdancewedstrijd voor de basisscholen. Dit jaar streden tien teams uit Den Helder en Julianadorp voor de titel streetdance kampioen 2017 van Den Helder.

Al na het eerste optreden was het goed merkbaar dat de teams goed hadden geoefend en dat het een spannende strijd zou worden. Uiteindelijk kwam na anderhalf uur het beslissende woord van de jury. De Vlieberg kwam als winnaar uit de strijd, gevolgd door “The girls” van de Hofstee en als 3e de “Connection crew” van de Dijk.

Op woensdagmiddag 24 mei mogen de Vlieberg en De Hofstee hun danskunsten nog een keer vertonen tijdens de regiofinale. Hier zullen zij het opnemen tegen de nummers 1 en 2 uit de andere voorrondes. Deze finalewedstrijd vindt plaats in ’t Zand en worden georganiseerd door Sportservice Schagen.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

DHA-B Home468