DHA-A leader
DHA-A leader

Bigband Frankie goes to… meets Hanneke Bergsma

Den Helder – Bigband ‘Frankie goes to…’ houdt wederom een huiskamerconcert in haar tot huiskamer verbouwde repetitieruimte. Na zeer geslaagde optredens met harpiste Mirjam Rietberg, fluitist / saxofonist Dirk Verhoef en jazzgitarist Vincent Koning is het nu aan zangeres Hanneke Bergsma om met deze Helders bigband de muzikale samenwerking aan te gaan.

Hanneke Bergsma is werkzaam als zangdocent bij Triade, Huis van de Kunsten in Den Helder. Daar coacht zij zangers en zangeressen, individueel en in groepsverband, leidt een jongeren- en volwassenenkoor en geeft workshops zangtechniek. Ook gaat Hanneke regelmatig op bezoek bij scholen in de regio om daar met de kinderen te zingen. Als soliste werkt ze graag aan losse projecten zoals dit huiskamerconcert met bigband ‘Frankie goes to…’.

Bigband ‘Frankie goes to…’ is verheugd om met deze fantastische zangeres te spelen. Gezamenlijk zullen zij hun muzikale grenzen opzoeken. Hiermee wordt het vast en zeker een spannend huiskamerconcert.

Het optreden is op zondag 26 maart en begint om 14.30 uur in het repetitielokaal van Winnubst in de Elzenstraat 34a te Den Helder. De toegang is gratis.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

DHA-B Home468