DHA-A leader
DHA-A leader

Gratis wifi tijdens Sail dankzij hoofdsponsor KPN

Den Helder – KPN heeft maandag bekendgemaakt dat het zich als hoofdsponsor en ICT-partner heeft verbonden aan Sail Den Helder 2017. Het bedrijf voorziet het gehele Sail-terrein van zowel 4G als gratis WiFi.

Daarnaast komen er onder meer Reload & Relaxplekken waar bezoekers kunnen ontspannen terwijl hun smartphone wordt opgeladen. De vijfde editie van Sail Den Helder vindt plaats van donderdag 22 tot en met zondag 25 juni. Sail Den Helder 2017 wordt digitaler dan ooit

Het ICT landschap is sterk veranderd ten opzichte van de laatste editie van Sail Den Helder in 2013. Mark Versteegen, Directeur sponsoring KPN: “Bezoekers willen altijd en overal goed bereikbaar zijn, social media gebruiken en foto’s en video’s kunnen delen en bekijken. Tijdens Sail wordt een grote data-piek verwacht en met trots kan ik zeggen dat KPN bezoekers van dit prachtige nautische evenement gaat voorzien van snel en veilig internet.”

Marinedagen
Gelijktijdig met Sail Den Helder 2017 vinden ook de Marinedagen plaats op 23, 24 en 25 juni. Tijdens deze dagen opent de Koninklijke Marine haar deuren voor het publiek. Daarbij kunnen marineschepen bezocht worden, zijn er spectaculaire demonstraties en is er van alles te doen. Een unieke kans om al het moderne materieel van dichtbij te bekijken, want normaal is de haven gesloten voor publiek. Het havengebied van Sail en dat van de Koninklijke Marine vormen gedurende die dagen samen één evenemententerrein.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

2 reacties

 1. Anton Hagen

  Opa gaat spreken over de ,,goeie ouwe tijd”
  Vroeger , tot plm 7 jaar terug gingen wij ook op vakantie met een georganiseerde busreis.Nu trouwens nog hoor!
  Wat is dan het verschil met vroeger?
  Toen ging je na het diner ’s avonds gezellig met je medereizigers kletsen op een terras bij een vloeibare versnapering.
  De laatste jaren gaan ze nog wel op een terras zitten maar gezellig kletsen is er bijna niet meer bij,hoe dat zo?
  Iedereen moet o zo nodig met hun achterban babbelen via de laptop o.i.d. ,ook moeten direct alle foto’s worden verzonden en moet het complete reisverslag van die dag worden uitgetypt en verzonden naar de achterban.
  En O wee! als het hotel een slechte wifi verbinding heeft dan regent het klachten bij de receptie.
  Zelf tijdens het diner kunnen velen het niet laten te klooien op hun mobieltje.
  Blijkbaar kan men niet meer zonder deze zaken,nou ik wel dus!!!
  Opa heeft gesproken 🙂

  1. RB

   helemaal met opa eens, tegenwoordig zijn de mensen wel op dit soort dagen maar alleen maar om een selfie online te zetten, als je de jongeren later vraagt wat ze gezien hebben kijken ze je met grote ogen wazig aan omdat ze alleen het schermpje van de smartphone gezien hebben…….

Reageren is niet meer mogelijk.

DHA-B Home468