DHA-A leader
DHA-A leader

Kunst & Kids blog obs De Dijk – deel 6

Den Helder – Wij zijn Tijn en Nadine uit groep 6. Wij hebben in onze groep het thema Kunst & Kids goed besproken met elkaar. Wat willen we weten over kunst en wat willen we gaan maken? Welk onderwerp kiezen we? En wat willen we met de tentoonstelling laten zien? Bij Rob Scholte zagen we heel veel herhaling, dat vonden we leuk.

We hebben bedacht dat het leuk is om een groot kunstwerk te maken van allerlei dingen die we gingen verzamelen en die dan zilver te spuiten. Zo gezegd, zo gedaan. Alles werd meegenomen. Playmobil poppetjes, fluitketel, rolletjes enz. En natuurlijk zilver spuiten. Leuk klusje en het kunstwerk groeide vanzelf. U kunt al een deel zien op de foto. We hebben het met een lijmpistool vastgezet. We zijn er heel trots op en u moet zeker komen kijken.

Ook hebben we een 3D-strip van onszelf gemaakt. Meester heeft van iedereen drie foto’s in een bepaalde positie gemaakt, maar iedere keer net weer iets anders. Deze foto’s zijn naast elkaar geplakt en nu is het net een kort verhaaltje. Als je snel kijkt is het 1 beweging. Van alle kinderen zijn de foto’s op een grote plaat geplakt en dit komt bij de tentoonstelling te staan in het museum. De uitnodigingen zijn al verstuurd. We vinden het reuze spannend. Een echte tentoonstelling van ons werk in een echt museum!

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder de noemer 'gast auteur' verschijnen artikelen als ingezonden stukken, columns, recensies, et cetera, die niet zijn geschreven door de vaste medewerkers van Den Helder Actueel. Ook gesponsorde berichten (waarvoor door derden betaald is) vallen hieronder. Dit wordt verder apart weergegeven, direct onder het bericht.

Lees ook:

1 reactie

Reageren is niet meer mogelijk.