DHA-A leader
DHA-A leader

Lekker Wonen: Living en Food beurs op Willemsoord

Den Helder – Culinair genieten en gezellig wat drinken met familie en vrienden en je daarna laten inspireren door de laatste woontrends. Dat kan op zaterdag 25 en zondag 26 maart 2017 in gebouw 66 op Willemsoord, naast Schouwburg De Kampanje. De toegang is vrij en elke bezoeker ontvangt een gratis drankje.

Tijdens deze eerste editie verzorgen verschillende lokale restaurants de lekkerste hapjes. De deelnemende bedrijven laten de bezoekers kennis maken met de specialiteiten uit hun keuken. Bij de mobiele keukens kunt u uw bestelling plaatsen en nuttigen op het centrale plein. Op dit plein kunt u ook drankjes bestellen en genieten van de sfeer op de beurs.

Voor iedereen die zich wil laten inspireren over de nieuwste woontrends, is deze woonbeurs een must! Voor superdeals en leuke woonaccessoires kunt u hier ook binnen wandelen! Informatie over lokale woonprojecten en tips over isolatie en verbouwen, worden aangeboden door Helderse ondernemers. Lekker Wonen biedt tevens een selectie van Helderse ondernemers die niet woongerelateerd zijn, maar hun producten en diensten toch willen presenteren.

De beurs is geopend op zaterdag 25 maart van 11.00 tot 22.00 uur en op zondag 26 maart van 11.00 tot 17.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.lekkerwonendenhelder.nl.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

DHA-B Home468