DHA-A leader
DHA-A leader

Man schopt agent tegen been

Den Helder – Een 71-jarige man heeft zaterdagavond een agent tegen haar been geschopt, toen zij en haar collega aan de deur kwamen wegens een vermoeden dat een vermiste vrouw bij de man in huis zat.

“Zaterdagavond rond 19.45 uur waren wij bij een woning in Den Helder. Wij hadden het vermoeden dat in de woning een vrouw was welke bij ons als vermist was opgegeven”, aldus de politie via Facebook. “De bewoner deelde ons mede dat deze vrouw niet in zijn huis was. Wij zagen echter aan de kapstok een jas hangen welke de vermiste vrouw ook in haar bezit had.”

Omdat de agenten toch het vermoeden hadden dat de man meer wist en ze naar binnen wilden in verband met de vermissing van de vrouw, bleven de agenten in de deuropening staan. De man probeerde meerdere keren de deur dicht te duwen. “Toen dit niet lukte schopte hij de collega tegen haar been. Hierop is de man, een 71-jarige man uit Den Helder, aangehouden. De vermiste vrouw is later in een andere woning aangetroffen.”

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

1 reactie

  1. Judge X

    Daar dit niet onder ‘zonder hinder je werk kunnen doen’ valt,valt het waarschijnlijk onder ‘huisvredebreuk’. 🙂

Reageren is niet meer mogelijk.

DHA-B Home468