DHA-A leader
DHA-A leader

Officiële Noordwest tulp gedoopt tijdens open dag

Den Helder – Met het dopen van de tulp Noordwest werd zaterdagochtend om 11.00 uur het officiële startsein gegeven van de Open Dag van Noordwest Ziekenhuisgroep. De Noordwest tulp is geteeld door Jan Ligthart uit Den Helder.

De tulp heeft de kleuren van Noordwest Ziekenhuisgroep: van licht oranje bloeit hij op tot een fel oranje tulp. De Noordwest tulp is gedoopt door Joop Hendriks, voorzitter van de raad van bestuur in aanwezigheid van de teler. De Noordwest tulp wordt officieel geregistreerd bij de Koninklijke Algemeene Vereeniging voor Bloembollencultuur (KAVB), maar is voorlopig nog niet te koop.

Op de foto Joop Hendriks (voorzittter raad van bestuur), Jan Lighthart (bloementeler uit Den Helder), Henk van Alphen (locatiedirecteur), Jannie van Kalsbeek en Marja van den Berg (organisatie Open Dag).

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

DHA-B Home468