DHA-A leader
DHA-A leader

Helders Kampioenschap voetbal terug op agenda

Den Helder – Het is zover! Na lang te zijn verdwenen is het Helders Kampioenschap Voetbal tussen de lokale clubs terug. Er zal van 26 augustus t/m 9 september verdeeld over verschillende speelavonden/dagen door HCSC, JVC, FC Den Helder en Zeemacht gestreden om de grote beker en titel.

De clubs werken intens met elkaar samen om hier een groots spektakel van te maken, waarbij vooral de combinatie van plezier, prestatie en eer hoog in het vaandel staat. Met oogstrelend voetbal, veel bezoekers en vooral ook veel sportiviteit en gezelligheid hopen de clubs de voetbalsport te promoten. De finales zullen in het kader van het 100-jarig bestaan van Zeemacht op 9 september worden gespeeld op het terrein van deze trotse club.

Op 22 april, tijdens de rust (15:15) van de laatste reguliere derby tussen HCSC en Zeemacht, zal onder toezicht van een notaris de loting worden verricht welke clubs elkaar waar en wanneer zullen treffen. Meer informatie volgt binnenkort.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: