DHA-A leader
DHA-A leader

Kunst & Kids blog obs De Dijk – deel 10 (slot)

Den Helder – Hallo allemaal, hier zijn we weer! Dit is alweer de allerlaatste blog. Meerwerf de Dijk vond dit een super project!

Wij willen als eerst Rob Scholte bedanken. Want Rob Scholte zei meteen ja toen wij vroegen of hij met ons wilde meewerken aan dit project. De kinderen mochten samen met hun ouders gaan kijken in het Rob Scholte museum. Daar hingen al onze schilderijen die wij met de school hebben gemaakt. De kinderen waren supertrots over wat ze hadden gemaakt.

De leerlingenraad vond het heel leuk om deze blogs te maken. Wij willen jullie ook bedanken voor het lezen van deze blogs. Groep 7 heeft strips gemaakt. Er is een hele donkere zaal en daar kun je op een donkere muur onze strips lezen. Sommige waren super grappig!!! Er waren bijvoorbeeld standbeelden die konden praten!!! Groep 7 ging ook Wandelen voor Water (staat in blog 7) en we hebben daar ook een schilderij van gemaakt dat heette: Water=leven en afval=dood!!!

Dat betekende dat water voor heel veel mensenlevens kan redden. Maar als mensen afval gaan eten kunnen ze doodgaan. Het afval op de schilderij hebben wij van de dijk gehaald. Het is niet normaal hoeveel afval er op de dijk ligt. Dus als je op de dijk bent GOOI NIETS ZOMAAR WEG!!!, want wij willen niet dat onze toekomst een plastic soep wordt.

Groep 7 heeft ook een schilderij gemaakt en die heette: Laat onze toekomst niet zo worden!!! En op dat schilderij zag je de zee met allemaal plastic er in. De Dijk vond dit project SUPER!

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder de noemer 'gast auteur' verschijnen artikelen als ingezonden stukken, columns, recensies, et cetera, die niet zijn geschreven door de vaste medewerkers van Den Helder Actueel. Ook gesponsorde berichten (waarvoor door derden betaald is) vallen hieronder. Dit wordt verder apart weergegeven, direct onder het bericht.

Lees ook:

1 reactie

  1. Jo

    Beste kinderen van obs De Dijk, wij vonden het ook ‘super’ om al die enthousiaste blogs van jullie te lezen. En wij gaan snel jullie expositie in het Rob Scholte Museum bezoeken… we zijn erg benieuwd naar al de mooie kunst die jullie hebben gemaakt. Bedankt voor de leuke blogs erover.

Reageren is niet meer mogelijk.