DHA-A leader
DHA-A leader

Omstanders vissen dronken Duitser uit water Willemsoord

Den Helder – Omstanders hebben in de nacht van donderdag op vrijdag een Duitse man uit het water gevist op Willemsoord. De beschonken man was in het water gevallen, nadat hij de steiger ‘miste’.

De man wilde terug naar zijn boot, maar belandde in het water van de jachthaven. De omstanders zagen het gebeuren en wisten hem uit het water te halen. Na het bellen van 112 kwamen uit protocol politie, ambulance en de brandweer nog wel ter plaatse, maar redden bleek al niet meer nodig. De omstanders hadden het leven van de man al gered.

Foto’s: Inter Visual Studio / GLOCALmedia

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

5 reacties

 1. Fred

  Zal met de komst van de horeca uit de Koningstraat naar Willemsoord niet de enigste zijn die dit overkomt.

  1. Bodelo

   Beste beste Fred. Als deze man zich klem gezopen had in de Koningstraat dan had hij nog steeds terug gemoeten naar zijn boot …….?

 2. Fred

  Daar heb jij ook gelijk in . Maar als de horeca uit de stad op de oude werf word neergezet, Is de kans dat dit meerdere keren gebeurd vele malen groter. En niet alleen uit dronkenschap. Wat denk je van agressie , dat er personen uit agressieve daad te water worden gegooid. En geloof mij maar , ik woon lang genoeg in het centrum tussen de kroegen om te weten dat dit gaat gebeuren. Ik heb er in de loop der tijden diverse in de Kerkgracht en Loodsgracht zien vallen.(gegooid zien worden) niet alleen uit agressief gedrag , maar ook uit baldadigheid.

 3. Technomania

  Heb ook wel eens in de sloot gelegen na een feestje op de volkstuin… Kutzooi was me bril kwijt

 4. dirk

  het doet me denken aan die ene jongen die was na cafe bezoek aan de zuidstraat ook in dronken toestand dacht even te plassen maar weken later vonden ze hem pas,vrij jonge knaap bloei van zn leven.
  deze duitser heeft erg veel gelukt gehad,helaas zijn anderen minder gelukkig

Reageren is niet meer mogelijk.

DHA-B Home468