DHA-A leader
DHA-A leader

Politie stuit op gestolen motor

Den Helder – Agenten zagen vrijdagmorgen rond 11:45 uur in de Dommelstraat een aantal personen staan. Bij deze personen stond een KTM motor. Die bleek van diefstal afkomstig.

Tijdens de controle ging een van de personen op de motor zitten en wilde er vandoor gaan. De man probeerde de motor te starten. Toen dat niet lukte gooide hij de motor op de grond en ging er rennend vandoor, klom over een schutting en is door meerdere achtertuinen gegaan. De man wist te ontkomen. De kentekenplaat op de motor bleek van een andere motor afkomstig te zijn.

De politie heeft de motorfiets in beslag genomen en er wordt verder onderzoek gedaan. Kent u de eigenaar van de motor of kent u degene die op deze motor rijdt of weet u waar deze motor heeft gestaan, dan verzoekt de politie u contact op te nemen. Dat kan via 0900-8844, onder vermelding van referentienummer 2017070874.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

2 reacties

  1. RB

    vreemd verhaal, er staan maar 2 blokken van 7 huizen in die straat waar de achtertuinen niet met elkaar in verbinding staan tussen de 2 blokken en achter de achtertuinen ligt een groot open grasveld, hoe kun je hier nu iemand kwijtraken overdag nog wel, verder geheel met Dirk eens, ga werken om je spullen te bekostigen

Reageren is niet meer mogelijk.

DHA-B Home468