DHA-A leader
DHA-A leader

14-Jarige nachtje de cel in voor beledigen agenten

Den Helder – Een 14-jarige jongen uit Den Helder heeft dinsdagavond zijn brutale gedrag moeten bekopen met een nachtje cel. De jongeman stak zijn middelvinger op naar de politie die in de omgeving van de Dommelstraat was in verband met een melding.

Agenten werden tijdens de afhandeling van een melding gehinderd door een groep jongeren en hebben hen meerdere malen gevraagd weg te gaan. De 14-jarige jongen vond dit schijnbaar niet nodig en gaf de agenten de middelvinger. Hierop is de jongeman aangehouden voor belediging en meegenomen naar het bureau.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook:

7 reacties

 1. Fred

  Wat is daar prachtig aan? Het feit dat zo,n snotneus de politie beledigd, of het feit dat hij daar een nachtje voor mocht logeren. Deze streep staat op zijn blazoen, en zal hem nog lang achtervolgen.

  1. RB

   prima toch, had hij maar na moeten denken voordat hij z’n grote bek had opengetrokken, iets met billen branden blaren zitten, als we dit soort schoffies altijd maar met fluwelen handschoenen aanpakken en ze blijven overal mee weg komen krijgen we een onhoudbare respectloze situatie met de jeugd (als we dit niet al hebben gecreëerd met een knuffel politiek….)

   1. Ad

    inderdaad. hoewel ik het een goede actie vind van de politie zet ik mijn vraagtekens wel eens bij hun lef. zie vanmorgen weer een paar van die heerlijke berichten hoe een stel van onze import NLers de politie voor alles en nog wat uitmaken….er vandoor gaan en nog eens een flinke scheldpartij er gratis bij. kon me niet aan de indruk onttrekken dat de agentjes nu echt hun best deden om daadkrachtig op te treden. beetje geval van dubbele moed (of juist niet)
    zie regelmatig “bepaalde” mensen die iets meer mogen doen, er nog mee weg komen ook, terwijl een ander type mensen wel aangepakt worden zoals het hoort. klasse-justite/angst???
    neemt niet weg dat zo’n snotkoker van 14 jaar oud (bealchelijk als je er zo over na denkt) even flink moet worden aangepakt.

  2. boonztra

   Ik vind het prachtig dat zo’n ventje een nachtje mag brommen. Optreden is van belang, het respect voor de pliezie moet terug.

 2. Katje

  Heel goed geen medelijden mee de meeste jeugd van tegenwoordig hebben geen respect voor andere mensen en door die knuffel politiek maakt het het opvoeden niet makkelijk een draai om je oren of een tik op je kont is soms niet verkeerd ik ben er in ieder geval niet slechter van geworden en mijn dochter ook niet opvoeden begint thuis

  1. Sil

   Daar vergeet je nog even iets bij te vertellen want niet alleen jongeren hebben geen respect voor anderen zelfs ouderen hebben geen respect voor andere.. ben vaak genoeg uitgkaft door oudere 50+ om helemaal niks..
   Loop je rustig met je hond of ga je naar de winkel loopt er iemand tegen jou aan zeg je sorry en word je verrot gescholden omdat hun ouder zijn en tegen jou aan lopen waar gaat het heen??
   Het zijn niet alleen de jongeren laat de ouderen maar een goed voorbeeld geven inplaats van zielig doen want geloof me..
   Respect is geven en nemen niet alleen maar nemen

Reageren is niet meer mogelijk.