DHA-A leader
DHA-A leader

Aanhouding voor diefstal fiets

Den Helder – Agenten zagen in de nacht van zaterdag op zondag op de Brakkeveldweg twee jongens met een fiets lopen. De fiets werd met het achterwiel over de weg gesleept, want het beugelslot zat op slot. Toen de agenten de jongens hierop aanspraken, ging een van hen als een haas ervandoor. De andere jongen is aangehouden.

Omdat de politie het vermoeden had dat deze fiets door de jongens was gestolen, zijn de agenten op zoek naar de eigenaar van deze fiets. Ongeveer een uur eerder probeerden jongens op het Louisehof een fietsslot met een baksteen open te slaan. Omdat deze fiets vermoedelijk vanaf een andere locatie is weggenomen, is deze fiets veiliggesteld op het politiebureau.

Mocht u de eigenaar van een van deze twee fietsen zijn of weet u van wie deze fietsen zijn, dan verzoekt de politie contact op te nemen via 09008844 onder vermelding van referentienummer 2017097881 en 2017079896.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: