DHA-A leader
DHA-A leader

Bestelbus te water langs Langevliet

Julianadorp – Aan de Langevliet in Julianadorp is woensdagmiddag een bestelbus te water geraakt. Om half twee reden twee auto’s op elkaar bij een aanrijding. Een bestuurder van een bestelbus kon niet meer bijsturen en raakte op z’n kant te water.

De bestuurder moest het incident bekopen met een nat pak, maar liep geen letsel op. Ook de automobilist raakte niet gewond bij het ongeval. Vermoedelijk reed de personenauto achterop de bestelbus tijdens plotselinge filevorming. De geramde bestelbus reed hierdoor de sloot in.

Foto’s: Inter Visual Studio / GLOCALmedia

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

1 reactie

  1. dirk

    tjonge als je zit hoe sommige bestuurders kamikaze toeren uithalen om in te halen of gewoon niet zitten op te letten,gelukkig kwamen ze met de schrik vrij

Reageren is niet meer mogelijk.

DHA-B Home468