DHA-A leader
DHA-A leader

Dief betrapt met steak en entrecote

Den Helder – De politie kreeg zaterdagavond rond 21:45 melding van een verdacht persoon op de Marsdiepstraat, ter hoogte van basisschool de Trimaran. Op de Scheldestraat zagen agenten een man lopen die aan het signalement voldeed.

Tijdens zijn fouillering bleek dat hij 1 pak Rib Eye steak en 2 pakken Entrecote onder zijn T-shirt had zitten. Hij had hiervan geen bonnetje, geen portemonnee, bankpas of geld bij zich.

“Wij hebben bij de supermarkt navraag gedaan om via de bestelterminal laten kijken of er een verschil was tussen levering, verkoop en voorraad. Er bleken precies die pakken te missen uit de voorraad”, aldus de politie op Facebook. De man is daarop terzake winkeldiefstal aangehouden.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

2 reacties

Reageren is niet meer mogelijk.

DHA-B Home468