DHA-A leader
DHA-A leader

Foto-expositie Lynn en Jaden geopend

Den Helder – De foto-expositie “Lynn en Jaden” van de Helderse fotograaf Jeffrey Bakker is zaterdagmiddag geopend. Bij werkatelier Richter verzamelden belangstellenden zich om samen het feestje van deze opening te vieren. Hoofdonderwerp van de serie, dochter Lynn, opende samen met haar vader de expositie met een regen van confetti.

De serie ging de hele wereld over en heeft veel indruk gemaakt. Het verhaal van het meisje en haar hond is zo sprekend in beeld gebracht dat je er als bezoeker ingezogen wordt. De ronde begint met een brief die Jeffrey voor Lynn heeft geschreven. Deze staat levensgroot op de muur en na het lezen loop je met andere ogen langs de serie. “Dat was precies de bedoeling”, aldus de fotograaf. “De beelden vertellen bijna het hele verhaal, de brief maakt het af.”

De expositie in werkatelier Richter is nog te bezoeken tot 15 juli en is van woensdag tot en met zaterdag geopend van 12.00 tot 17.30 uur. Meer werk van Jeffrey Bakker is te vinden op zijn website.

DHA-H 468

Over de schrijver:

DH Foto is een van de vaste fotografiepartners van Den Helder Actueel. Het bedrijf, gevestigd in Den Helder, verzorgt al jaren met grote regelmaat de foto’s bij op de site geplaatste artikelen.

Lees ook:

DHA-B Home468