DHA-A leader
DHA-A leader

Den Helder volgend seizoen terug in eredivisie basketbal!

Den Helder – De terugkeer is een feit! Den Helder is met ingang van het seizoen 2017-2018 opnieuw vertegenwoordigd in de Nederlandse basketbaleredivisie. Den Helder SUNS ziet na een intensieve voorbereiding het levenslicht. Daarmee is basketbalstad Den Helder weer terug waar het hoort: op het hoogste niveau van Nederland.

De werkgroep Den Helder SUNS maakt vandaag officieel bekend dat vanaf het nieuwe seizoen basketbalfans weer kunnen genieten van topsport in Den Helder. “We zijn trots en enthousiast aan te kunnen kondigen dat we geslaagd zijn in onze missie: de terugkeer van topbasketbal in Den Helder bewerkstelligen”, laat de werkgroep weten. “We gaan met beide benen op de grond bouwen aan een nieuwe, succesvolle Helderse basketbaltoekomst.”

De nieuwe basketbalclub heeft een sterke band met Den Helder en de regio Noord-Holland-Noord. “Dat was en is de belangrijkste vereiste. We vormen een team met voornamelijk getalenteerde basketbalspelers uit het eigen achterland en een organisatie die lokaal en regionaal sterk vertegenwoordigd is. We hebben enorm veel enthousiasme en steun ontvangen van talloze partners uit Den Helder en de regio om deze missie te volbrengen. En nu kunnen we met trots verkondigen: The SUNS are back in town!

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Wop woont al sinds 1972 tot volle tevredenheid in Den Helder. Sinds 2008 is hij verbonden aan Den Helder Actueel.

Lees ook:

4 reacties

  1. Roland Eriks

    @ Sukkels, je bent niet verplicht te komen natuurlijk. Juist niet met die instelling..

    Ik wens in ieder geval de complete werkgroep achter de Den Helder Suns veel succes en sterkte.
    Laat het Helderse basketbal weer uit de schaduw komen! Den Helder Suns Shall Rise Again!

Reageren is niet meer mogelijk.