DHA-A leader
DHA-A leader

Landstitels voor Scholen aan Zee

Den Helder – Scholen aan Zee heeft van zich doen spreken tijdens het Nederlands Kampioenschap schoolbasketball voor voortgezet onderwijs in Den Haag. In sporthal Houtrust pakten zowel het 15- en 15+ team de landstitel bij de jongens.

Het 15- team verloor in de eerste poulewedstrijd van Segbroek College uit Den Haag, waar later op de dag in de finale ruim van werd gewonnen. Het 15+ team won alle poulewedstrijden en pakte de beker door in de zeer spannende eindstrijd met 1 punt te winnen van Ypenburg Lyceum uit Den Haag.

Beide teams van Scholen aan Zee bestonden uit spelers van BV Noordkop Den Helder.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

DHA-B Home468