DHA-A leader
DHA-A leader

Madee Zwart net naast turnpodium

Julianadorp – Madee Zwart uit Julianadorp, lid van K&V Opmeer en trainend bij Topturnen Opmeer (Jeugd N2), had afgelopen weekend haar NK turnen in Duiven.

Op zaterdag mocht zij aantreden tijdens het NK meerkamp, waarin zij met een mooie vloer- en brugoefening meedeed met de beste. Helaas een val van de balk die haar dure punten koste. Wel eindigde zij op een mooie 8e plaats tijdens dit NK.

Zondag werden de toestelfinales geturnd en Madee had zich geplaatst voor het toestel sprong. Ze moest als eerste van de acht aantreden en zette direct de toon met twee mooie sprongen. Tot de laatste turnster stond Madee op het podium (op plek 3), alleen die passeerde haar nipt in de ranking. Een super knappe vierde plek, op 0.1 punt verschil van plek nummer 3.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

DHA-B Home468