DHA-A leader
DHA-A leader

Missen omarmen vierdaagse en Den Helder

Den Helder – De 65e editie van de Helderse Avondvierdaagse werd donderdagavond 15 juni afgesloten met de intocht. Vanaf de Kanaalweg liep een team van Missen van Miss Regio Nederland mee tot onder de boog bij de finish. Miss Regio Nederland en haar Missen wilden hiermee de aandacht vestigen op Linda.Foundation, waarvoor zij in actie komen in de aanloop van de Finale en Kroning in oktober 2017.

Miss Regio Nederland omarmt Den Helder, na de gastvrije en hartelijke ontvangst door het publiek, deelnemers en zeker niet in de laatste plaats door burgemeester Koen Schuiling en de voorzitter van de Helderse Avondvierdaagse Ed Smit. Miss Regio Nederland is zeer vereerd met de officiële uitnodiging voor deelname (en promotie) voor de Avondvierdaagse 2018.

Na een rondleiding door Den Helder’s prachtige locaties, heeft Susan Stundebeek van Stichting Miss Regio Nederland, ervoor gekozen binnenkort een fotoshoot te regelen voor de 17 Missen, op één of meerdere van deze locaties.

Missie Miss Regio Nederland
Het doel van Miss Regio Nederland is vrouwen de kracht geven hun dromen in de modewereld waar te maken, ook al voldoen ze niet aan de eis van een minimumlengte van 1.74 meter. Bij Miss Regio Nederland krijgen ze een kans op een doorbraak in de modewereld”, aldus Susan Stundebeek.

De laatste jaren heeft zich in de wereld van de modellenbureaus een verschuiving plaats gevonden. De diversiteit van modellen qua lengte in de mode-industrie is opvallend. Miss Regio Nederland heeft hier zeker toe bijgedragen.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

DHA-B Home468