DHA-A leader
DHA-A leader

Veel rook, geen gewonden bij brand autohobbyclub

Den Helder – In een auto in de autohobbyclub op Willemsoord ontstond vrijdag brand. Het pand werd ontruimd, volgens het nabijgelegen Marinemuseum is er niemand gewond geraakt.

De brandweer zette drie bluswagens en een hoogwerker in om het vuur te bestrijden. Door de grote hoeveelheid rook hadden de hulpdiensten moeite om het vuur te blussen. Het pand moest worden geventileerd, zodat de brandweer er beter bij kon.

Het is niet bekend of er in het gebouw meerdere auto’s stonden. De Veiligheidsregio meldde rond 15.45 dat de brand ‘zo goed als geblust’ was. Drie kwartier later, tegen half vijf, kwam het sein brand meester.

Foto: Inter Visual Studio / GLOCALmedia

DHA-H 468

Over de schrijver:

Woonachtig in Den Helder / Julianadorp sinds 1973, sinds 2008 hoofdredacteur van Den Helder Actueel.

Lees ook:

1 reactie

  1. Ad

    uitstekend werk van de brandweer. zeker in zo’n ruimte met weinig zicht en andere wagens die makkelijk doelwit zijn voor de vlammen. en, naar ik begrepen heb, nog een paar wagens heeft weten te behouden voor uitbranden. veel mensen van die club zijn jaren bezig om hun “levenswerk” gestalte te geven. hulde hoor.

Reageren is niet meer mogelijk.

DHA-B Home468