DHA-A leader
DHA-A leader

Politie waarschuwt: pas op voor Travellers

Den Helder – De politie heeft gemeld dat er zogenoemde travellers gespot zijn in Den Helder. Deze rondreizende klusjesmannen gaan langs de deuren en bieden hun diensten aan. Denk hierbij aan glazen wassen, gevel- en dakgoot reiniging, of tuinbestratingen.

Zij spreken doorgaans Engels met een Iers accent en verplaatsen zich vaak in bestelbusjes met Ierse of Engelse kentekenplaten. Deze klusjesmannen bieden hun diensten op het eerste gezicht goedkoop aan. Goedkoop blijkt echter duurkoop wanneer er ongevraagd meerwerk in rekening wordt gebracht of het geleverde werk niet van de afgesproken kwaliteit blijkt te zijn.

Verder kunnen de mannen op een intimiderende of zelfs agressieve manier de betaling afdwingen. De politie raadt aan om niet met deze mensen in zee te gaan en de politie te bellen wanneer u te maken krijgt met travellers.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

2 reacties

Reageren is niet meer mogelijk.

DHA-B Home468