DHA-A leader
DHA-A leader

Winnaars 2e vrijkaartenactie Circus Renz Berlin

Den Helder – De tweede vrijkaartenactie van DHA voor het Circus Renz Berlin is voorbij. De winnaars hebben inmiddels persoonlijk bericht gehad en kunnen binnenkort heerlijk genieten van de voorstelling. Hieronder de namen van de winnaars van deze tweede actie. Houdt de site in de gaten, wellicht komt er nog wel een derde actie met gratis kaarten voor het circus!

De winnaars van deze ronde zijn: Janneke Klapwijk, Bradley Beijloos, Evana van Veen, Marijke Koster, Jim Hurkmans, Jolanda Hendrix, Thomas Schotman, Yasmin Troost, Mariska de Vries, Danielle Sinke, Melissa Jonker, Marjolein Baars, Priscilla Scheffers en Jerney van Dijk.

Met de persoonlijke e-mail die de winnaars hebben ontvangen kunnen ze de vrijkaarten ophalen bij de kassa van het circus.

Meer informatie over het circus is te vinden op http://www.circus-renz-berlin.nl.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

1 reactie

Reageren is niet meer mogelijk.

DHA-B Home468