DHA-A leader
DHA-A leader

Wie doet er mee aan de rollatorloop?

Den Helder – De eerste aanmeldingen voor de Rollatorloop van Den Helder zijn binnen, maar er is nog ruimte voor meer wandelaars! Wie gebruik maakt van een rollator of een ander loophulpmiddel en het leuk vindt om samen in beweging te zijn, die mag dinsdag 12 september meedoen aan de Rollatorloop van Den Helder, georganiseerd door Sportservice Den Helder en SV Noordkop! De loop start om 11.00 uur en wordt gehouden op Marine Sportpark Ruyghweg.

Het doel van de rollatorloop is samen te bewegen in de buitenlucht en te ervaren dat bewegen leuk is. Met klem wordt benadrukt dat het absoluut geen wedstrijd is! Het gaat niet om de prestatie, maar om de gezelligheid. Met een muzikale ontvangst, een gezamenlijke countdown met startschot, een speaker die een ieder op de hoogte houdt van de wandelprestaties, muzikale ondersteuning tijdens de loop, versierde rollators en een medaille bij de finish wordt het een feestje!

De eerste aanmeldingen zijn binnen, maar er is plaats voor nog veel meer wandelaars! Deelnemers hebben een uur de tijd om minimaal 1 (400 meter) en maximaal 5 ronden (2000 meter) op de atletiekbaan te wandelen.

Kosten & Inschrijven
Deelnemen aan de rollatorloop kost 2 euro, te betalen op de dag zelf. Aanmelden moet uiterlijk 3 september bij Sportservice Den Helder. Dit kan digitaal via www.sportservicedenhelder.nl of telefonisch via 0223 – 68 47 26. Geen vervoer naar de locatie? Neem dan contact op met Sabine van Lochem van Sportservice Den Helder, svanlochem@sportservicenoordholland.nl. Aan de rollatorloop van Den Helder wordt meegewerkt door Comfort en Welzijn Kossen, ’s Heerenloo, Stichting Vrijwaard, Zorggroep Tellus en Omring.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

DHA-B Home468