DHA-A leader
DHA-A leader

Getuigen gezocht van woningoverval Visstraat

Den Helder – In de nacht van vrijdag op zaterdag werd op de Visstraat een man in zijn woning overvallen. De politie kreeg rond 00.30 uur een melding dat er veel herrie bij de woning was. Agenten troffen voor de deur de bewoner aan.

Zijn handen bleken te zijn vastgebonden. De bewoner was thuisgekomen en werd overmeesterd door twee mannen toen hij zijn woning binnen wilde gaan. Binnen werd hij vastgebonden en bedreigd. De overvallers doorzochten de woning en gingen er vandoor met de mobiele telefoon van de bewoner.

De politie is op zoek naar getuigen die in de nacht van vrijdag op zaterdag op of in de omgeving van de Visstraat iets hebben gezien dat met deze overval te maken kan hebben. Zij kunnen contact opnemen met de politie in Den Helder op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief). Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

4 reacties

 1. dirk

  gaat weer lekker in den helder eerst een schietpartij nu een woning overval,tegenwoordig ken je niemand meer vertrouwen,ik doe al s,avonds de deur niet meer open.

 2. Ad

  vreemd dat er weer geen beschrijving van daders bij staat. neem aan dat de gedupeerde iets heeft gezien.
  om mogen we het weer niet “weten” in het kader van discriminatie ?
  of mag deze reactie ook niet … daarom.

 3. zomaariemand

  Ad, ik geef je geen ongelijk, toch is het zo dat de vluchtelingen eerst wachten op de verblijsvergunning voordat ze zich gaan misdragen. Ze kunnen nu nog uitgezet worden namelijk.

Reageren is niet meer mogelijk.

DHA-B Home468