DHA-A leader
DHA-A leader

Man neergeschoten in Bloemstraat (update 2)

Den Helder – Een nog onbekende man is donderdagavond rond kwart voor acht neergeschoten in de Bloemstraat. Het slachtoffer is ter plaatse behandeld. Een arts van de traumaheli heeft geassisteerd. De man is daarna per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De dader is voortvluchtig, zo meldt de politie.

Bij de zoektocht in de omgeving is door de politie ook een helikopter ingezet. De omgeving van het incident werd afgezet. Ook werd direct begonnen met een buurtonderzoek, waarbij bewoners werd gevraagd naar wat ze wellicht hadden gezien.

Mocht u getuigen zijn geweest van dit incident, dan verzoekt de politie u om contact op te nemen via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

Foto’s: Inter Visual Studio en Willem Melgerd.DHA-H 468

Over de schrijver:

Woonachtig in Den Helder / Julianadorp sinds 1973, sinds 2008 hoofdredacteur van Den Helder Actueel.

Lees ook:

6 reacties

  1. Hijneken

    Ik ben tegen het neerschieten van mensen in het algemeen en tegen het neerschieten van mensen in de Bloemstraat in het bijzonder.

  2. eschotman

    Een foto valt mij zeer op. De groep agenten op de tweede foto bij elkaar bij de ingang van het schoolplein waarbij een paar blauwe slippers op de voorgrond liggen. Soms verloren door de dader! en op zijn blote voeten er vandoor gegaan.

Reageren is niet meer mogelijk.

DHA-B Home468