DHA-A leader
DHA-A leader

Tennistoernooi bij HTC voor veteranen van 40+

Den Helder – Van zaterdag 19 tot en met zondag 27 augustus wordt het Kenbri Open Veteranentoernooi weer gehouden bij de Helderse Tennis Club aan de Drs. F. Bijlweg. Prachtige wedstrijden zijn dagelijks te zien in het ruim toegankelijke park, waar de bezoeker ook terecht kan voor een hapje en een drankje.

Dit toernooi staat open voor leden van de Tennisbond die de leeftijd van 40 jaar reeds hebben bereikt. Mede hierdoor, maar vooral vanwege de gezelligheid en het sociale aspect, worden alleen dubbelwedstrijden gespeeld, zowel herendubbel, damesdubbel en mixed dubbel. Er is ook een categorie voor leden vanaf 60 jaar, waarvan velen elkaar al decennialang kennen. Het toernooi is een begrip in de regio; deelnemers komen zelfs van over de afsluitdijk.

Het toernooi kent een nieuwe hoofdsponsor: Kenbri Fire Fighting, petrochemisch vooraanstaand in brandbestrijding, nu ook in Den Helder veelbetekenend voor de offshore. Daarnaast zijn er diverse lokale ondernemers die sponsor willen zijn. Zo zijn er heerlijke hapjes en ook prachtige prijzen in de altijd goedkope loterij, waarbij de prijzen, waaronder enkele aantrekkelijke, direct mee te nemen zijn! Op twee avonden kan men genieten van heerlijke gebakken vis, die door Willem van Belzen, Henk van de Veen en Willem Huitinga worden gebakken. Niet te vergeten de culinaire ondersteuning van het duo Marja en Henny van de kantine, gedurende het gehele toernooi.

Speelsterkte
De speelsterkte is beperkt tot de categorieën 5 tot en met 8 en inschrijven kan tot en met 13 augustus. Doordat de voorrondes in poulesystemen wordt ingedeeld ben je meerdere partijen op de baan. De veteranencommissie bestaat dit jaar uit Conny Wit, Mirjam van der Vliet, Margriet Kribben, Yvonne Pluijm, Henk Snel, René Pompert, Hans Houkema en Harry Hydra.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

DHA-B Home468