DHA-A leader
DHA-A leader

Volop activiteiten op het Cruyff Court

Den Helder – In de gehele maand oktober biedt Sportservice Den Helder volop activiteiten op het Cruyff Court in Nieuw Den Helder. Dinsdag 3, 10, 17, 24 en 31 oktober kunnen kinderen na schooltijd komen voetballen op het Cruyff Court. Aanmelden is niet nodig en deelname is geheel gratis.

Het voetballen wordt begeleid door Jordy van Kesteren van Team Sportservice Den Helder. Ter plekke wordt er een indeling gemaakt. Deze activiteit is ook aangesloten bij de AH Sportactie maar ook los van deze actie kan je meedoen. Tijd: 15.00 – 16.00 uur. Op dinsdag 3 oktober is deze activiteit verlengd van 15:00 tot 17:00 in verband met een lezing door Marina van der Wal, “Opvoeden doen we samen… Maar hoe?” Deze vindt plaats in MFC ’t Wijkhuis tegenover het Cruyff Court. Aanmelden voor de lezing kan via www.teamsportservice.nl/denhelder.

60+
Je bent zo jong als je jezelf voelt en je bent nooit te oud om te leren. Dat zijn de basisprincipes van het Walking Football, een nieuwe voetbalvorm voor 60-plussers die op hun oude dag nog actief bezig willen zijn. Voetbal hoeft niet snel te gaan om mooi te zijn. Dat bewijst deze voetbalvorm waarbij in wandeltempo op een kwart veld gespeeld wordt. Walking Football houdt in dat er tijdens een partijtje niet wordt gerend. Er mogen geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte komen.

Maak nu kennis met Walking Football op het Cruyff Court in Nieuw Den Helder op elke dinsdag in oktober van 10.30 tot 12.00 uur. Verzamelen in MFC ’t Wijkhuis met een kopje koffie. Opgeven is niet nodig en deelname is geheel gratis. Deze activiteit is ook aangesloten bij de AH Sportactie maar ook los van deze actie je meedoen.

6 vs 6
Op woensdag 4 oktober en woensdag 11 oktober 2017 organiseert Team Sportservice Den Helder voor de negende keer het jaarlijkse voetbaltoernooi op het Cruyff Court in Nieuw Den Helder. Eerst zijn de meisjes(4 okt) aan de beurt en dan de jongens (11 okt). Woensdag 17 oktober fungeert als reservedag. Deze kan worden gebruikt als extra datum bij veel inschrijvingen van de jongens of bij een afgelasting. Aanmelden kan per team bestaande uit kinderen van dezelfde basisschool (groep 6 t/m 8) via de vernieuwde website www.teamsportservice.nl/denhelder.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: