DHA-A leader
DHA-A leader

Flinke nederlaag FC Den Helder

Den Helder – De eerste elftallen van de vier Helderse veldvoetbalclubs moesten dit weekeinde allemaal op reis om hun wedstrijd te spelen. Het leverde twee nederlagen, een gelijkspel en een zege op. De grootste uitslag was in het nadeel van FC Den Helder, dat met 8-2 van Limmen verloor.

“We begonnen zeker niet scherp aan deze wedstrijd”, weet Richard Verhoef te vertellen aan de LOS. “Na acht minuten stonden we al met 3-0 achter.” Na de 4-0 liet goaltjesdief Patrick Beens nog wel de 4-1 aantekenen. “We kregen weer wat moed, maar voor de rust wist Limmen jammer genoeg nog twee maal te scoren.”

In de tweede helft liet Limmen zich niet verrassen en stelde de thuisploeg de zege veilig. De eindstand was dus 8-2, Beens maakte ook het tweede doelpunt voor FC Den Helder. Positief was dat twee B junioren, namelijk Alex Lameree (15 jaar) en Dave van Doorn hun debuut mochten maken.

JVC
JVC verloor ook, uit bij VIOS W werd het 1-0. Volgende week wacht DTS in een thuiswedstrijd en dan kan JVC proberen de eerste punten te behalen. DTS is echter nog wel ongeslagen.

Zeemacht speelde gelijk tegen Sint Boys uit Sint Maarten: 2-2. De ruststand was 0-1 voor Zeemacht. Doelpuntenmakers Zeemacht: Lester Kaart en Remsey Carmelia. Volgende week de thuiswedstrijd tegen AGSV. Deze tegenstander heeft ook vier punten en staat op een vijfde plaats.

HCSC
HCSC heeft de uitwedstrijd tegen Kadoelen (Amsterdam) zaterdag met 1-2 gewonnen. Door deze belangrijke overwinning is een plaats in de middenmoot bereikt. Volgende week speelt HCSC de thuiswedstrijd tegen OFC. OFC is medekoploper met twee ruime overwinningen.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

DHA-B Home468