DHA-A leader
DHA-A leader

Hockeyclinic voor leerlingen basisschool

Den Helder – Hockeyclub Hermes wil samen met de bewegingsconsulenten van Team Sportservice Den Helder zoveel mogelijk kinderen van de basisscholen uit Den Helder en Julianadorp kennis laten maken met de sport hockey. Op maar liefst 17 basisscholen in Den Helder en Julianadorp krijgen kinderen daarom tijdens de gymles een introductie met hockey, verzorgd door Team Sportservice Den Helder.

Op vrijdag 6 oktober worden de Helderse Hockey Weken afgesloten met een gratis clinic voor alle kinderen van de basisscholen. Elk kind kan langskomen om lekker te hockeyen tijdens deze clinic. Interesse? Kom dan vrijdag in sportkleding naar Hermes voor een superleuke middag. “Wij zorgen voor limonade met wat lekkers en natuurlijk zijn vrienden, vriendinnen, broertjes of zusjes ook van harte welkom. We vinden het wel fijn als je even laat weten met hoeveel kinderen je komt”, zo meldt Hermes.

Aanmelden voor de clinic kan door een email te sturen aan jeugdcommissie@hschermes.nl. Vermeld in deze email voor- en achternaam, leeftijd, telefoonnummer van je ouders, e-mailadres, de naam van je school en in welke groep je zit.

Tijden van de hockey clinic:
Groep 1 t/m 4: 15:30 – 16:30 uur (inloop vanaf 15:15)
Groep 5 t/m 8: 17:00 – 18:00 uur (inloop vanaf 16:45)

Als je wilt kun je max. 3 vriendjes/vriendinnetjes opgeven waar je bij in het groepje wil. Hermes probeert hier dan rekening mee te houden bij het indelen. Let op: Bij slecht weer zal de clinic, indien mogelijk, verplaatst worden. Houd de site www.hschermes.nl en Facebook van HSC Hermes in de gaten voor meer info.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

DHA-B Home468