DHA-A leader
DHA-A leader

Kandidatenlijst PvdA ongewijzigd vastgesteld

Den Helder – De leden van de PvdA hebben tijdens de ledenvergadering op donderdagavond 12 oktober de kandidatenlijst ongewijzigd (ten opzichte van het concept) vastgesteld. De door onafhankelijk voorzitter Rutger-Jan Bredewold (PvdA Hollands Kroon) geleidde vergadering verliep snel en soepel. Het bestuur met ondersteuning van een adviescommissie was na afloop tevreden over de uitkomst.

De lijst is een mengelmoes van ervaren politici en een groot aantal nieuwkomers. “Het is mooi dat we een team presenteren dat enerzijds goede politiek en bestuurlijke ervaring heeft, en anderzijds juist vernieuwende inzichten kan bieden vanuit diverse invalshoeken uit onze stad”, aldus lijstrekker Peter de Vrij

De lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen (maart 2018) ziet er voor de Partij van de Arbeid in Den Helder als volgt uit:
1. Peter de Vrij
2. Monica Anthonijsz-Keizer
3. Pieter Blank
4. Jan de Leeuw
5. Ivonne Hoevers
6. Ben Spandaw
7. Monique van Deurzen
8. Andries Pruiksma
9. John Kasander
10. Richard de Graaf
11. Jan Manderfeld
12. Jan Smit
13. John Spee

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

7 reacties

 1. Sjaak

  Dan zou de PvdA minstens 2 zetels moeten halen en Andries zou dan meer stemmen moeten halen dan de eerste vrouw op nummer 2 en meer dan plm 190 voorkeursstemmen. Die had hij de vorige keer ook bij lange na niet. Hij gaat het waarschijnlijk niet halen en wellicht is er een andere partij waar hij meer perspectief heeft. Het gaat zo slecht met de PvdA dat een zeteltje in het verschiet ligt en dan zit ie overal naast.

 2. Fred

  Door Andries op de achtste plaats te parkeren, geeft aan dat de PVDA een meelopertjes partij is geworden. Juist zij , die wat durven te zeggen in de raad worden op deze manier buitenspel gezet. Andries, zou bij machte kunnen zijn de Pvda weer wat meer elan in te blazen. En waar kiezen ze voor, de sterksten binnen de gelederen buitenspel zetten en een slijmjurken partij,worden. Meelopertjes aan de hand van de grotere fracties. ten einde nog een graantje ( kruimeltje) mee te pikken.

 3. Mdelmonto

  Zou ook zo maar kunnen zijn dat Andries er genoeg van heeft en alleen als lijstduwer wil fungeren.

 4. Fred

  Een duwertje heeft deze partij wel nodig, in ieder geval iemand met behoorlijk veel trekkracht.

Reageren is niet meer mogelijk.

DHA-B Home468