DHA-A leader
DHA-A leader

Kinderen getuige van ernstige mishandeling

Den Helder – Een nog onbekende man is donderdag opgepakt na een mishandeling op de Keysers Plaet in Julianadorp. De mishandeling vond plaats in het zicht van enkele kinderen die naar school gingen. Het slachtoffer is met naar verluidt ernstig letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

Het incident vond donderdagochtend rond half negen plaats. Het slachtoffer is bij het geweldsincident op zijn hoofd geraakt, zwaargewond geraakt en met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De dader, volgens omstanders een buurtbewoner, is aangehouden door de politie. De politie zelf kan nog niet veel meer zeggen dat er inderdaad iemand is aangehouden na een mishandeling. De relatie tussen beide personen is nog onduidelijk.

Een aantal kinderen zag het incident gebeuren. Enkele ouders besloten daarop de kinderen weer mee naar huis te nemen. Volgens een omstander zijn ook een vrouw en twee kinderen meegenomen door de politie. Of dit inderdaad correct is en zo ja waarom ze zijn meegenomen is nog niet bekend.

Foto: Inter Visual Studio / GLOCALMedia

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

DHA-B Home468